NANCKE STRESSCOACHING

Tlf 93 98 07 90 - E-mail: kontakt@knstresscoach.dk

Stresscoach | Nancke Stresscoaching | Fyn og DK


Invester i dig selv

Overskud, glæde og lystStresscoach Kim Nancke

Stress behandling og rådgivning

Stresscoaching er behandling af stress, som forgår via fortrolige samtaler imellem dig og mig, hvor vi, ved første samtale, vil gennemgå dine stresssymptomer, og hvor de kommer fra. Det kan f.eks. være at vi finder ud af, at du har stress pga. arbejdet, en uoverskuelig hverdag, studie eller fordi du har været igennem en lang og hård livsbegivenhed. Ud fra dette vil du få at vide, hvilket stadie du befnder dig på, altså hvor stresset du faktisk er. Herefter vil du få min anbefalede antal af stress-sessioner / samtaler, som 100% er tilpasset dig, og i forhold til hvilket niveau af stress du har.

Herfra vil du blive rådgivet og guidet i, hvordan du kommer af med stress, og hvor lang tid det vil tage at nå i mål. De redskaber som du får med hjem, er proffesionelle redskaber, udviklet af Matzau Erhvervspsykologer, som vil hjælpe dig med at kunne holde fast i vejen til et liv uden stress. 

Alle kan få stress, og alle kan komme af med stress igen. Hos Nancke Stresscoaching vil du aldrig vil stå alene, og du vil have den nødvendige tryghed til at gå ind i et sikker forløb, hvor du vil opleve, at din stress hverken er kommet pga. dig eller din personlighedstype.

Hos Nancke Stresscoaching bliver du tilbudt proffesionel stresscoaching, som tager 100 % udgangspunkt i dig som person og dit behov. Så uanset om du har brug for hjælp til at komme af med hverdagsstress eller om du er sygemeldt pga. stress, så er stresscoaching en fantastisk mulighed til at komme af med stress, og endda blive endnu stærkere end før.

 


Hvad er stress?

Stress er ren og skær overbelastning. Mere præcist kan det ikke siges eller beskrives. Ordet stress dækker over mange ting, men når du HAR stress, så er det fordi du er blevet overbelastet over længere tid.

Ordet stress bliver brugt i mange sammenhænge, og det kan derfor være svært at vide, hvad det præcist indebærer, og hvad forskellen er på at være stresset eller at have stress.

En god måde at se stress på er, at det kommer i forskellige niveauer, og i takt med f.eks. øget pres på arbejdet, livsbegivenheder og/eller mangel på hvile og ro, så vil stress-nivauet tiltage og blive større og større. De fleste danskere befinder sig i den "almindelige travle" stressede hverdag. Her er der fart på karriere, familielivet, aktiviteter, pligter og mange andre ting, som fylder kalenderen. Hvis det tempoet bliver for højt, og ting begynder at blive uvoverskuelige, og du ikke længere kan følge med, så begynder faren for du at snart bliver overbelastet, og så vil der være tale om, at du har stress.

At have stress betyder at din hjerne og nervesystem er blevet overbelastet over længere tid, og derfor vil kroppen begynde at reagere helæt naturligt. Stress er nemlig en helt naturlig del af den menneskelig krop, for det er dét, som gør, at du kan være parat og præstere i pressede og farlige situationer, som når du føler at adrenalinen kører i kroppen. Dér hvor tingene skilles ad er, når du er blevet udsat for stress over længere tid, og du begynder at blive overbelastet af det, så vil det komme til udtryk ved symptomer som f.eks. glemsomhed, dårlig søvn, hjertebanken, følelse af nervøsitet og uro. Der er rigtig mange signaler, som kroppen kan sende til dig, og kroppen vil blive ved indtil du lytter. Det betyder, at hvis du er overbelastet og kører derudaf i højt tempo, uden at lytte til din krops signaler, så vil du med sikkerhed opleve et stress-kollaps før eller siden, som kan betyde en lang sygemelding.

Hvis du er sygemeldt pga. stress, så har du hårdt brug for hjælp, da det vil tage dig lang tid for at komme oven på uden den rette hjælp. Din sygemelding vil højst sandsynlig blive forlænget, eller du vil måske endda komme tilbage på arbejdet alt for hurtigt, hvilket kan give dig et tilbagefald, hvis det ikke bliver timet ordentligt og korrekt.


Kontakt mig

Mobil: 93 98 07 90

Mail: kontakt@knstresscoach.dk
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk