NANCKE STRESSCOACHING

Tlf 93 98 07 90 - E-mail: kontakt@knstresscoach.dk

Om mig

Min baggrund

I 2018 blev jeg Certificeret Stresscoach hos Matzau Erhvervspsykologer, som er en af Danmarks førende eksperter inden for stress, hvilket har givet mig de helt rette og proffesionelle kompetencer til at hjælpe dig med at få et liv uden stress.

Grunden til at min store hjertesag er at hjælpe mennesker ud af stress, er fordi jeg selv har oplevet, hvor hårdt stress rammer. Derfor kan jeg, med andre ord, både bruge min teoretiske viden og praktiske erfaring til at hjælpe dig ud af stress på en helt tryg og sikker måde.

At jeg selv har været ramt af stress, giver mig en bedre forståelser for de mekaninsmer der sker, hvordan det sker og hvorfor man bliver ramt af stress, og alt den viden har jeg kogt ned til et meget effektivt stressbehandlingsforløb, som bliver tilpasset dig og dit behov.

Oprindeligt er jeg uddannet i detailhandlen i 2007, hvor jeg lige siden også har haft mit virke. Branchen har i dag givet mig over 10 års ledelseserfaring, og sideløbende afluttede jeg min Akademi Uddannelse i Ledelse.

Netop mine mange års ledelseserfaring har givet mig den helt rette viden, til at kunne se, hvad der ligger til grund for den arbejdsrelaterede stress på en arbejdsplads, hvad det vil sige at have et sundt arbejdsmiljø, sund ledelse, og hvad der er med til at give mennesker glæde og motivation, når de går på arbejde.
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk