Nancke Stresscoaching

Tlf 51 50 05 84 - E-mail: kontakt@knstresscoach.dk

Om mig

Min faglighed

Jeg har valgt at arbejde som stresscoach pga. af min baggrund, ledelseserfaring og ikke mindst min egen erfaring med hvor hårdt stress kan ramme. Jeg tog valget at blive Certificeret Stresscoach hos Matzau Erhvervspsykologer, som er en af Danmarks førende eksperter inden for stress, hvilket har givet mig den rette viden og kompetencer til at hjælpe dig i din situation.

Min vision er, at hjælpe så mange mulige mennesker og arbejdspladser af med stress, og være med til at hjælpe dem hen imod et liv uden stress.

Jeg er uddannet i detailhandlen i 2007 ved tøjkæden Nielsen´s. Siden 2008 har jeg været ansat som leder, og i 2011 blev jeg ansat som butikschef i Nielsens Rosengårdcentret, som er en af Danmarks største herre- og børnetøjsforretninger.

I 2016 tog jeg et spring til tøjkæden Bertoni, hvor jeg var ansat som butikschef for deres 2 Odense butikker, hvor jeg sideløbende færdiggjorde en Akademi Uddannelse i Ledelse. 

I dag er jeg ansat hos Dkcompany, som butikschef i butikken Blend Rosengårdcentret, hvor jeg sideløbende har egen virksomhed Nancke Stresscoaching.


Placering
(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk